Home

 

 

 

 

 

 

 

 

Spiti Ostria is een vakantiehuisje voor vier personen op 75 meter van het strand met natuurlijk airco! Het is gesitueerd in een mini vakantiehuizenpark met in totaal 9 vakantiewoningen. Egio, aan de noordkust van de Peleponnesos, is een stad waar je alleen binnenlands toerisme aantreft. Nederlander tussen de Grieken. Soms levert de Griekse menukaart in restaurants een probleempje op, maar met een blik in de keuken is alles opgelost. Heerlijk uit eten voor zo´n 10 euro pp incl. heerlijke drankjes! Mooie kiezelstranden en vele uitgaansmogelijkheden. Op zo´n 15 minuten zit je in een prachtig berglandschap met een schitterend uitzocht over de Golf van Korinthe. Bezoek hier authentieke kleine dorpjes!  

Het huis heeft op de begane grond een fijne slaapbank voor twee personen en op de verdiepingsvloer een tweepersoonsbed. Prijzen vanaf 335 euro per week. Prijs inclusief electriciteit, schoonmaakkosten, water, Wifi, gebruik mountainbike, dames, herenfiets, handdoeken en beddengoed.

Voor onze gasten als optie beschikbaar. Voor 100 euro per week of 35 euro per dag staat deze boot voor je klaar. Met een strandtrailer breng je de boot van Spiti Ostria naar het water.

Interesse? Spiti Ostria

www.griekshuisje.com